yandexmetrikacounter
Diyanet-Sen’de Tempo Düşmüyor: Saha Çalışma | Çanakkale Olay

Diyanet-Sen’de Tempo Düşmüyor: Saha Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Diyanet-Sen Şube Başkanı Şahin Aygül, Ramazan sonrası da saha ziyaretlerine devam ederek din görevlileriyle buluştu.

199

Diyanet-Sen Şube Başkanı Şahin Aygül, Ramazan ayının tamamlanmasının ardından ara vermeden sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygül, programı çerçevesinde Orta Cami’yi ziyaret ederek cami imam hatibi Zafer Özer ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede din hizmetlerinin verimliliği, cami cemaatiyle yürütülen faaliyetler ve güncel sendikal çalışmalar ele alındı. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak sahadaki ihtiyaç ve beklentiler değerlendirildi.

“Ziyaretlerimiz devam edecek”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Şahin Aygül, Ramazan ayının ardından da yoğun tempolarının sürdüğünü belirterek, “Mübarek Ramazan ayını yoğun bir tempoyla geride bıraktık. Ancak bizim için mesai kavramı yoktur. Din görevlilerimizin sorunlarını yerinde dinlemek ve istişarelerde bulunmak amacıyla ziyaretlerimize devam ediyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Zafer Özer hocamıza teşekkür ederim,” dedi.

Orta Cami İmam Hatibi Zafer Özer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür temasların önemine dikkat çekti. Özer, sendikal çalışmaların ve gerçekleştirilen ziyaretlerin din görevlileri açısından moral ve motivasyon sağladığını ifade etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş