yandexmetrikacounter
Diyanet-Sen’den şehitler için başsağlığı me | Çanakkale Olay

Diyanet-Sen’den şehitler için başsağlığı mesajı

Çanakkale Diyanet-Sen Şube Başkanı Şahin Aygül, Katar’da görev sırasında şehit olan asker ve ASELSAN personeli için taziye mesajı yayımladı.

188

Şahin Aygül, yayımladığı açıklamada Katar’da görevli bir askerimiz ve iki ASELSAN personelimizin helikopter kazası sonucu şehit olduğunu belirtti. Aygül, şehitlerin vatan ve millet için canlarını feda ettiklerini vurguladı.

120004_wuciwug_441e5b6d_diyanet-sen-den.jpeg

Şube Başkanı Aygül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyarak görev yapan kahramanlarımızın fedakârlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu kutsal topraklar, şehitlerimizin aziz kanlarıyla vatan olmuştur. Vatan uğruna can veren kahramanlarımızın bizlere bıraktığı en büyük emanet; birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu bayrağı sonsuza kadar dalgalandırmaktır. Görevleri başında şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Yüce Rabb’imden rahmet diliyorum. Kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız. Onların acısı, milletimizin ortak acısıdır. Şehitlik mertebesinin en yüce makam olduğuna inanıyor, kahramanlarımızın mekânlarının cennet, makamlarının âli olmasını diliyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş