Gelibolu Aydoğanspor’da altyapıdan yetişen genç futbolcular için önemli bir adım atıldı. Yönetim Kurulu’nun kararı ve A Takım Teknik Direktörü Hacı Ali Kılınç ile Altyapı Sorumlusu Erdinç Arif Bakır’ın ortak kanaati doğrultusunda 10 genç oyuncu A Takım kadrosuna yükseltildi. Kırmızı-siyahlı ekipte Uras Akkuş, Fatih Çetin, Batuhan Sözen, Kemal Baysal, Özgür Azat Aydoğan, Mehmet Efe Orakçı, Arda Topallar, Hüseyin Arda Çelik, Eren Efe Tutar ve Metehan Çalışkan, bundan sonraki süreçte A Takım seviyesinde mücadele edecek.
Gelibolu Aydoğanspor tarafından yapılan açıklamada, altyapıdan yetişen futbolcuların A Takım’a kazandırılmasının kulübün gençlere verdiği önemin somut bir göstergesi olduğu vurgulandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Gelibolu Aydoğanspor olarak altyapımızdan yetişen genç oyuncularımızı A Takım seviyesine kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu forma için yıllardır emek veren, altyapımızda gelişim gösteren gençlerimizin bugün A Takım seviyesinde mücadele edecek olması, Gelibolu Aydoğanspor’un altyapıya ve gençlerimize verdiği önemin en somut göstergesidir” ifadelerine yer verildi.
Genç futbolculara yeni görevlerinde başarılar dileyen kulüp yönetimi, “Genç oyuncularımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor; kırmızı-siyah formamızla nice başarılara birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulundu.
Gelibolu Aydoğanspor, altyapıdan A Takım’a yükselen oyuncularla birlikte kulübün geleceğini kendi genç futbolcuları üzerinden şekillendirme mesajı verirken, yeni oyuncuların A Takım seviyesindeki performansı da önümüzdeki süreçte takip edilecek.
(ERHAN TAYLAN)