Gelibolu Belediyesi, sosyal medyada paylaşılan bazı görseller ve duyurular üzerine kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yaptı. Paylaşımlarda, 15 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında “Yılbaşı Fuarı” adı altında bir etkinlik düzenleneceği belirtilmişti. Belediye yetkilileri, yapılan açıklamada fuarla Gelibolu Belediyesi’nin hiçbir bağının bulunmadığını, özel bir iş ortaklığı çerçevesinde de böyle bir etkinlik için taraflarına herhangi bir başvuru yapılmadığını vurguladı.
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Bahse konu fuar ile Belediyemizin hiçbir bağı bulunmamaktadır. İlgili görsellere itibar edilmemesini ve konuyla ilgili gerekli incelemelerin başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.
Belediye, vatandaşları konuya ilişkin resmi açıklamalara itibar etmeleri ve sosyal medyadaki doğrulanmamış paylaşımlara güvenmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.