yandexmetrikacounter
"Gökçeada için bir dilek dile!" | Çanakkale Olay

"Gökçeada için bir dilek dile!"

Gökçeada Belediyesi, yeni yıl öncesi anlamlı bir kampanya başlatarak vatandaşların ada için dileklerini topluyor; seçilen bir dilek Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay tarafından gerçekleştirilecek.

95

Gökçeada Belediyesi, 2026 yılına sayılı günler kala ada halkını heyecanlandıracak anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. "Gökçeada İçin Bir Dilek Dile" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, vatandaşların ada yaşamına dair hayalleri ve yeni yıl temennileri kayıt altına alınıyor.

Dilek Kutusu Belediye Binasında

Proje kapsamında, Gökçeada Belediyesi’nin giriş katına özel bir "Yeni Yıl Dilek Kutusu" yerleştirildi. Belediyeye gelen vatandaşlar, kutunun yanında hazır bulunan kağıt ve zarfları kullanarak Gökçeada’ya dair dileklerini yazıp kutuya atabiliyor. Belediye yetkilileri, tüm adalıları hayal ve umutlarını paylaşmaya davet etti.

Başkan Atalay Bir Dileği Gerçekleştirecek

Kampanyanın en dikkat çekici kısmını ise Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay’ın yapacağı sürpriz oluşturuyor. Ocak ayı içerisinde, bizzat Başkan Atalay tarafından dilek kutusundan rastgele bir zarf seçilecek. Seçilen dilek, belediye imkanları doğrultusunda gerçeğe dönüştürülecek ve sonuç kamuoyu ile paylaşılacak.

Gökçeada Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Yeni yıla biraz hayal, bolca umut ve kocaman bir Gökçeada sevgisi ekliyoruz. Haydi, sen de dileğini bırak; yeni yılı birlikte güzelleştirelim" ifadelerine yer verilerek, toplumsal dayanışma ve yerel aidiyet vurgusu yapıldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş