havadurum

İlyas Salman Öldü Mü? Efsane Oyuncu İlyas Salman Vefat mı Etti? Gerçekler Neler?

Usta sanatçı İlyas Salman'ın ölümüyle ilgili çıkan haberler gerginlik yarattı. Peki, İlyas Salman hayatta mı, öldü mü? Son durum ne?

1191

Son yıllarda pek çok kez vefat haberleriyle gündeme gelen usta oyuncu İlyas Salman, bu kez de sosyal medyada çıkan söylentilerle sarsıldı. Peki, bu iddialar doğru mu? İlyas Salman hayatta mı, öldü mü? Son durum ne? Gelin birlikte inceleyelim.

İlyas Salman Hayatta mı?

Teyit.org ve CNN Türk gibi güvenilir haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İlyas Salman 2 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla hayattadır. Kendisi hakkında çıkan ölüm haberleri asılsızdır.

Ölüm Söylentileri Neden Ortaya Çıktı?

İlyas Salman hakkında çıkan ölüm söylentileri ilk kez 2019 yılında ortaya atıldı. O dönemde de Salman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu söylentileri yalanlamıştı. 2020 yılında da benzer iddialar tekrar gündeme gelmiş, Salman yine bir açıklama yaparak hayatta olduğunu duyurmuştu.

Son Durum Nedir?

İlyas Salman, 74 yaşında olmasına rağmen halen aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. Son olarak 2023 yılında "Baba" dizisinde rol alan usta sanatçı, şu sıralarda yeni projeler üzerinde çalışmaktadır.

İlyas Salman Hakkında Merak Edilenler

Kaç Yaşında?

İlyas Salman 1950 yılında doğmuştur ve 2024 yılı itibarıyla 74 yaşındadır.

Nerede Yaşıyor?

İlyas Salman, İstanbul'da yaşamaktadır.

Evli mi?

İlyas Salman, Gülser Salman ile evlidir.

Kaç Çocuğu Var?

İlyas Salman'ın iki çocuğu vardır: Devrim Salman ve Temmuz Ali Salman.

İlyas Salman hakkında çıkan ölüm haberleri asılsızdır. Usta sanatçı 2 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla hayattadır ve halen aktif olarak oyunculuk yapmaktadır.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş