havadurum

İskenderoğlu “1 Nisan’da kazanan Çanakkale olacak”

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, Esenler Mahallesindeki Seçim Ofisi’nin açılışında parti üyelerine seslendi.

1938

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu Esenler Seçim Ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim ofisinin açılışına AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ve çok sayıda parti üyesi katılım sağladı.

“Hemşehrilerimizi canı gönülden kutluyorum”

Seçim ofisi açılışında konuşan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas “Çanakkale Yüzyıl’ının inşasında ben de varım diyen kıymetli hemşehrilerimizi canı gönülden kutluyorum. 15 günümüz kaldı. Biz inanıyoruz ki bu 15 güne heyecanımız sığmayacak, ama 16’ıncı günden itibaren aynı heyecanla Başkanımızın kapısına dayanıp projelerin bir bir hayata geçirilmesi için talepte bulunacağız” diye konuştu.

“Çanakkale’nin hiçbir şüphesi yok”

Konuşmasında Naim Makas’ın sözlerine destek vererek devam eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider “Artık 15 günümüz kaldı. Biz bu süreç içerisinde hep aynı şeyi söyledik, adayımızla ilgili hiçbir şüphemiz yok. Projelerimizle ilgili hiçbir şüphemiz yok. Bu adayın bu projeleri yapılabilirliğiyle ilgi Çanakkale’nin hiçbir şüphesi yok” ifadelerini kullandı.

“Çanakkaleliler bu şehrin eksikliklerini gidermemizi istiyor”

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu “Biz bu soğuğa rağmen buradayız. Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi meydanda hep birlikte kutlamalardayız. Size projelerimizden bahsetmek istiyorum. Anlıyorum ki Çanakkaleliler şehrin bu eksikliklerini gidermemizi istiyor. Biz mega projelerimizle Çanakkalelilerle buluşturacağız. Ama önce derdine derman olacağız. Biz projelerimizi hazırlarken 3 aylık, 6 aylık, 9 aylık önümüze hedefler koyduk. İlk önce dedik ki Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan Çanakkale’de yüzde 50 suyu ucuzlatacağız. Ardından gördük ki ulaşımda da çok pahalıyız. 60 binişle 250 bin öğrencimize indirim yapalım dedik. Yine 60 biniş abonmanıyla yetişkinlerimize neredeyse yüzde elli indirim yapacağız. Biz yaparsak en iyisini yaparız. Biz artık sorun değil, çözüm istiyoruz. Biz artık otopark sorunu değil, otoparkımızla övünmek istiyoruz. Biz artık çöpümüz toplanmıyor değil, temiz Çanakkale istiyoruz. O yüzden 1 Nisan’da kazanan Çanakkale olacak diyoruz. Biz projelerle konuşma derdinde değil, bu millete hizmet etme derdindeyiz. Üçüncü ayda trafik sorununu çözeceğimizin, altıncı ayda pazar yerine başlayacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş