Lapseki’nin kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen konser programı, ilçe halkını bir araya getirdi. Ece Mumay’ın sahne aldığı geceye Lapsekililer yoğun ilgi gösterirken, konser boyunca müzik ve eğlence dolu anlar yaşandı.
Sevilen şarkılarını Lapsekililer için seslendiren Ece Mumay, performansıyla geceye renk kattı. Konser alanını dolduran vatandaşlar sanatçının şarkılarına eşlik ederek kurtuluş yıl dönümü coşkusunu hep birlikte yaşadı.
Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, konserin ardından yaptığı paylaşımda, “Lapseki’mizin kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiğimiz Ece Mumay Konseri, hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşku içinde gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
Öztürk, gecenin gerçekleşmesinde emeği bulunanlara teşekkür ederek, “Birbirinden güzel şarkılarıyla bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Ece Mumay’a ve bu güzel gecede bizlerle birlikte olan tüm hemşehrilerimize ve Troya Run Koşu Grubu ve Çanakkale Bisiklet Platformu üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Kutlamaların sonunda Lapseki’nin kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutlayan Öztürk, “Lapseki’mizin kurtuluşunun 104. yılı kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.
(ERHAN TAYLAN)