Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde geçen yıl görev esnasında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş, şehadetinin sene-i devriyesinde memleketi Yenice ilçesinde dualarla anıldı.
Yukarı Yenice Parkı’nda düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, dualar okunarak şehidimizin aziz ruhuna rahmet dileklerinde bulunuldu.
Anma programına Yenice Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, ilçe protokolü, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Yenice halkı, kahraman evlatları Burak Geniş’i bir kez daha rahmet ve minnetle andılar. “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” ifadeleriyle şehidimizin hatırası yad ettiler.
Haner Kaynak: Yenice'nin Sesi İsmail Kolaş
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.