havadurum

Togg T10X 1.4 Güncellemesi Devrim Yarattı! Otomobil Dünyasını Sarsan Yenilikler

Togg T10X'in merakla beklenen 1.4 güncellemesi nihayet çıktı ve beraberinde yepyeni bir sürüş deneyimi getirdi! Bu güncelleme ile birlikte yüz tanıma gibi son teknoloji çözümlerden geliştirilmiş arayüze kadar birçok yenilik T10X'leri süsleyecek. Peki, bu güncellemede neler var? Detayları sizler için derledik!

2890

Togg'un ilk seri üretim modeli T10X, 1.4 güncellemesi ile birlikte devrim yaratmaya hazır. Bu güncelleme ile birlikte T10X'ler, geleceğin otomobillerine yakışır bir şekilde birçok yeni özelliğe kavuşuyor. Sürüş deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyacak bu güncellemenin detaylarını sizler için inceledik.

Yüz Tanıma ile Oturum Açma

Togg T10X'e artık şifre girmeden, yüzünüzü taratarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayede hem daha hızlı ve güvenli bir erişim sağlanır hem de arabanızı kişiselleştirilmiş bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

Geliştirilmiş Arayüz

Uçtan uca bilgi eğlence ekranındaki uygulamalar artık tam ekran ve farklı renk temalarıyla açılabiliyor. Bu sayede daha modern ve kullanışlı bir arayüze kavuşan T10X, sürücüye daha keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Kişiselleştirilmiş Kısayol Menüsü

Sürüş esnasında ihtiyacınız olabilecek her şeye dairesel kumandayla kolayca erişebilirsiniz. Kısayol menüsüne eklenen yeni fonksiyonlar ile konfor ve güvenliğinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Trumore Uygulaması ile Uzaktan Erişim

T10X'inizi Trumore uygulamasına tanıtarak şarj seviyesi, lastik hava basıncı ve konum gibi bilgilere uzaktan erişebilirsiniz. Bu sayede aracınızın durumunu her an kontrol altında tutabilirsiniz.

360 Derece Kamera ile Zemin Görüntüleme

Park etme işlemini kolaylaştırmak için 360 derece kamera sistemine zemin görüntüleme özelliği eklendi. Bu sayede aracınızın etrafındaki tüm engelleri rahatlıkla görebilir ve güvenli bir şekilde park edebilirsiniz.

Daha Fazlası

1.4 güncellemesi, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri gibi birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş