havadurum

Vali Aktaş Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda buluştu

Vali İlhami Aktaş, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar yemeğinde gaziler ve şehit aileleriyle bir araya geldi.

448

Boğaz ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına Vali İlhami Aktaş katılım sağlayarak şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Boğaz ve Garnizon Komutanlığı’nın şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlediği iftar programına büyük katılımla gerçekleşti.

Çok sayıda kişi katılım sağladı

Düzenlenen iftar yemeğine; Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Çanakkale Belediye Başkan V. Süleyman Canpolat,1.İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Şahin, 2.İdare Mahkemesi Başkanı Okan Ok, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, İl Jandarma Komutanı Sadi Akman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt, protokol üyeleri, askeri personel, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Gülşen Uz, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Muharrem Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol Günaydın, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz Demir, Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çanakkale Şube Başkanı Zülfikar Üztürk ile aziz şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri katılım sağladı. İftar yemeğinin ardından davetliler, Vali Aktaş ile sohbette bulundu. Program, edilen dualarla sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş