havadurum

23 Nisan coşkusu SOLTÜRK gösterisiyle doruğa ulaştı

Hamidiye Tabyası'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, SOLOTÜRK gösterisiyle doruğa çıktı.

894

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çanakkale'de unutulmaz bir coşkuyla kutlandı. Hamidiye Tabyası, tarihi atmosferinde çocuklar için özel etkinliklere ev sahipliği yaparken, gökyüzünde ise SOLOTÜRK'un nefes kesen gösterisiyle renklendi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikler kapsamında, Hamidiye Tabyası'nda çeşitli çocuk etkinlikleri ve SOLOTÜRK gösterisi gerçekleştirildi. Anadolu Hamidiye Tabyası önünde gerçekleşen gösteriyi, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve birçok vatandaş ilgiyle takip etti.

Gösteri uçuşu, izleyenleri adeta büyüledi. 10 dakika süren gösteride, F-16 pilotlarının alçak uçuşu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatırken, atmosferi bir hayli etkileyiciydi. SOLOTÜRK'ün muhteşem akrobasi yetenekleri, izleyicilerin gözlerini kamaştırırken, Hamidiye Tabyası'nın tarihi dokusuyla bütünleşen bu gösteri, unutulmaz bir deneyimdi.

SOLOTÜRK fotoğraf galerisi için tıklayınız.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş