Kazdağları’nın eteklerinde doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler için Adatepezeus Bahar Şenliği, 14 Haziran Cumartesi günü birbirinden renkli etkinliklerle kapılarını açıyor. Saat 10.30’dan 18.00’e kadar sürecek olan şenlik, Bahçedere Köy Yolu 2. kilometrede yer alan Adatepezeus Fabrika Bahçesi’nde düzenlenecek.
Doğal ve yöresel ürünlerin ön planda olacağı etkinlikte, kadın üreticiler stantlarıyla el emeği ürünlerini sergileyecek. Katılımcılar ayrıca çeşitli atölye çalışmaları, canlı müzik performansları ve zeytinyağlı lezzetlerle baharın tadını doyasıya çıkaracaklar.
Adatepezeus yetkilileri, doğa dostu üretimi ve kadın emeğini desteklemek amacıyla düzenlenen bu şenliğe herkesin davetli olduğunu belirtti. Aileler için keyifli ve huzurlu bir gün sunmayı amaçlayan organizasyon, bölge halkı kadar çevre illerden gelecek misafirlere de açık olacak.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.