havadurum

Ayvalık'ta Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 7 Bin 194 Adet Hap Ele Geçirildi

Ayvalık'ta uyuşturucu operasyonu düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirirken, 5 şüpheli tutuklandı.

1026

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarihi bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bir süredir takip ettikleri 5 şüphelinin üzerinde ve kullandıkları araçta arama yaptı. Operasyon sonucunda 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu Operasyonu Detayları

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonla bir süredir takip ettikleri 5 şüphelinin üzerinde ve kullandıkları araçta arama yaptı. Yapılan aramalarda 7 bin 194 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin 800 TL ile 2 adet cep telefonuna da el konuldu.

Gözaltına Alınan Şüpheliler Tutuklandı

Operasyonda gözaltına alınan D.A. (20), C.S. (19), E.D. (36), M.K. (29) ve E.Ş. (25) isimli 5 şüpheli, sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi. Adliyeye çıkarılan 5 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)
Paylaş