havadurum

Bahar 10. Bölüm: Timur ve Bahar'ın Aşkı Tehlikede mi? Evren'in Büyük Sürprizi!

Bahar 10. Bölüm'de neler yaşandı? Timur ve Bahar'ın yasak aşkı tüm hızıyla devam ederken, ilişkileri her geçen gün daha da zorlaşıyor. Rengin'in yaşadığı hayal kırıklığı ve öfke, Timur'u köşeye sıkıştırıyor. Aynı zamanda Evren de Bahar için büyük bir sürpriz hazırlamakta. Peki bu sürpriz ne olacak? Bahar ve Timur'un aşkı bu zorluklardan sağlam çıkabilecek mi?

680

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, 10. bölümüyle nefes kesici bir serüvene daha imza attı. Bu bölümde Timur ve Bahar'ın yasak aşkı her geçen gün daha da zorlanırken, Rengin'in öfkesi ve intikam hırsı da tavan yapıyor. Aynı zamanda Evren de Bahar için sürpriz bir plan hazırlamakta. Peki bu planda neler var? Bahar ve Timur bu zorluklardan sağlam çıkabilecek mi?

Timur ve Bahar'ın Yasak Aşkı Tehlikede

Timur ve Bahar'ın ilişkisi her geçen gün daha da zorlaşıyor. Rengin'in her an onları yakalayacağından korkan çift, aşklarını gizlemek için büyük çaba sarf ediyor. Fakat bu çabalar Rengin'in şüphelerini daha da artırıyor.

Rengin Öfkesi Timur'u Köşeye Sıkıştırıyor

Rengin, Timur'un Bahar ile olan ilişkisini öğrendikten sonra adeta yıkılıyor. Timur'a olan öfkesi ve hayal kırıklığı onu intikam almaya sürüklüyor. Rengin, Timur'u köşeye sıkıştırarak onu zor bir seçime sürükleyecek.

Evren'den Bahar'a Büyük Sürpriz

Evren, Bahar'a olan sevgisini her geçen gün daha da açıkça göstermeye başlıyor. Bahar için büyük bir sürpriz hazırlayan Evren, bu sürpriz ile Bahar'ın kalbini kazanmayı umuyor. Peki bu sürpriz Bahar'ı nasıl etkileyecek?

Bahar 10. Bölüm'de Neler Yaşandı?

Bahar 10. bölümde heyecan ve gerilim dolu anlar yaşandı. Timur ve Bahar'ın yasak aşkı her geçen gün daha da zorlanırken, Rengin'in öfkesi ve intikam hırsı da tavan yaptı. Aynı zamanda Evren de Bahar için sürpriz bir plan hazırlamakta. Bu bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız, Bahar 10. Bölüm'ü kaçırmayın!

Bahar 10. Bölüm: Ne Zaman, Hangi Kanalda ve Nerede İzlenecek?

  • Bahar 10. Bölüm, 16 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında yayınlanacak.
  • Bölümü canlı olarak Show TV'nin internet sitesi ve resmi sosyal medya hesaplarından da izleyebilirsiniz.
  • Show TV'nin internet sitesi: https://www.showtv.com.tr/
(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş