yandexmetrikacounter
BBP İlçe Başkanı Kurt’tan Cihat Yolaçıcı’ya | Çanakkale Olay

BBP İlçe Başkanı Kurt’tan Cihat Yolaçıcı’ya ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Lapseki İlçe Başkanı Eyüp Kurt, Lapseki Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cihat Yolaçıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette esnafın karşılaştığı sorunlar, çözüm önerileri ve odanın çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Kurt, esnafın her zaman yanında olduklarını vurguladı.

1667

Lapseki’de yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliği ve iletişimi güçlendirmek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Lapseki İlçe Başkanı Eyüp Kurt, bu kapsamda Lapseki Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cihat Yolaçıcı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, ilçe esnafının mevcut durumu ve karşılaştıkları ekonomik sıkıntılar üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

“Esnafımızın her zaman yanındayız”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kurt;“Büyük Birlik Partisi (BBP) Lapseki İlçe Başkanı olarak, Lapseki Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Cihat Yolaçıcı’yı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında ilçemiz esnafının genel durumu, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Yolaçıcı’dan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yürüttüğü çalışmalar, projeler ve esnafımıza yönelik destek faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldık. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman esnafımızın yanında olduğumuzu, onların hak ve menfaatlerini korumaya kararlılıkla devam edeceğimizi kendilerine ifade ettik. İlçemizin ekonomik ve sosyal yapısının temel taşlarından biri olan esnafımızın güçlenmesi, bizler için büyük önem taşımaktadır. Nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti için Sayın Cihat Yolaçıcı’ya içtenlikle teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz” ifadesini kullanan Kurt, esnafımız ilçemizin temel taşıdır; onların yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş