yandexmetrikacounter
MHP Teşkilatı köy hayırlarında vatandaşla b | Çanakkale Olay

MHP Teşkilatı köy hayırlarında vatandaşla buluştu

Çanakkale’nin Biga ilçesinde geleneksel köy hayırları, yerel halkı ve siyasi temsilcileri aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Bozlar ve Çeltik köylerinde düzenlenen hayır etkinliklerine katılan MHP Çanakkale İl Başkanlığı ve Biga İlçe Teşkilatı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

223

Çanakkale’nin köklü geleneklerinden olan ve toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini yansıtan köy hayırları, Biga’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. MHP Çanakkale İl Başkanlığı ve Biga İlçe Teşkilatı, Bozlar ve Çeltik köylerinde düzenlenen geleneksel hayır yemeklerine katılarak bölge sakinleriyle bir araya geldi.

121409_wuciwug_0c6cb334_mhp-teskilati-k.jpeg

"Geleneklerimiz bizi birleştiriyor"

Düzenlenen etkinlikler kapsamında vatandaşlarla yakından ilgilenen teşkilat mensupları, köy hayırlarının toplumsal bağları güçlendirdiğine dikkat çekti. MHP heyeti, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm köylülere ve organizasyon komitesine teşekkürlerini iletti.

121409_wuciwug_242e0c6b_mhp-teskilati-k.jpeg

Yapılan açıklamada, “Bozlar ve Çeltik köylerimizde, birliğimizin ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden olan geleneksel hayır sofralarına katıldık. Hemşehrilerimizle bir arada olmaktan, bu güzel geleneği yaşatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamlı organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, edilen duaların ve yapılan hayırların kabul olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

121409_wuciwug_7ffeb6a9_mhp-teskilati-k.jpeg

Köy sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan MHP heyeti, ziyaret boyunca vatandaşların talep ve önerilerini de dinleme fırsatı buldu. Etkinlik, toplu duaların edilmesi ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş