yandexmetrikacounter
Bigaspor’dan Eskişehirspor karşısında gövde | Çanakkale Olay

Bigaspor’dan Eskişehirspor karşısında gövde gösterisi

TFF 3. Lig’in 3. haftasında Bigaspor, kendi sahasında karşılaştığı Eskişehirspor’u 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Fatih Deniz, Eren Makul ve Umut Koray Öz’ün golleriyle sonuca giden Biga temsilcisi, sahadaki etkili futboluyla taraftarını sevindirdi.

169

TFF 3. Lig’de mücadele eden Bigaspor, ligin 3. haftasında taraftarı önünde Eskişehirspor’u ağırladı. Cüneyt Aytürk yönetimindeki Biga temsilcisi, karşılaşma boyunca ortaya koyduğu mücadele ve oyun üstünlüğüyle dikkat çekerken, mücadeleden 3-0’lık net skorla galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

126191_wuciwug_473666c3_bigaspor-dan-es.jpeg

İlk yarıda Fatih Deniz sahneye çıktı

Karşılaşmaya taraftarının desteğiyle etkili başlayan Bigaspor, rakip kalede gol ararken aradığı golü 15. dakikada buldu. Berk Zerenman’ın asistinde topla buluşan Fatih Deniz, yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek Bigaspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde iki takım arasında sert ikili mücadeleler yaşanırken, karşılaşmada sarı kartlar da çıktı. Bigaspor soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.

126191_wuciwug_9e5e0610_bigaspor-dan-es.jpeg

İkinci yarıda Bigaspor farkı açtı

İkinci yarıya da yüksek tempoyla başlayan Bigaspor, rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirdi. Ev sahibi ekip, yaptığı oyuncu değişikliklerinin de katkısıyla ikinci golü buldu. Karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna sonradan dahil olan Eren Makul, Bigaspor adına sahneye çıkarak skoru 2-0’a taşıdı. Bu golden yalnızca 7 dakika sonra Biga temsilcisi bir kez daha rakip fileleri havalandırdı. 65. dakikada Eren Akkaya’nın pasında topla buluşan Umut Koray Öz, yaptığı vuruşla Eskişehirspor ağlarını sarstı ve skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, Eskişehirspor’da Abdülkadir Öksüz maçın son dakikalarında kırmızı kart gördü.
Bigaspor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak hem 3 puanı hanesine yazdırdı hem de ortaya koyduğu mücadeleyle taraftarından büyük alkış aldı.

Levent Şahin; “Bu çocuklarla gurur duyuyorum”

Bigaspor Başkanı Levent Şahin, Eskişehirspor karşısında alınan galibiyetin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımın ortaya koyduğu mücadeleden duyduğu gururu dile getirdi. Şahin açıklamasında, “Uzun uzun yazmayacağım… Bugün sahada isimler değil, emekler ve yürekler kazandı. Eskişehirspor karşısında; inancımızla, mücadelemizle, yüreğimizle 3-0. Bu çocuklarla gurur duyuyorum. Biga ile gurur duyuyorum. Biz Bigaspor’uz. Emek varsa, yürek varsa, gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş