havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 10 Şubat Pazar Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları bugün başlıyor. Lider Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor’u ağırlarken, zirve yarışındaki Galatasaray ve Beşiktaş da zorlu rakiplerle karşılaşacak. İşte Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları hakkında bilmeniz gerekenler.

1755

Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları bugün oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Haftanın açılış maçında VavaCars Fatih Karagümrük, Siltaş Yapı Pendikspor’u konuk edecek. Günün son maçında ise Galatasaray, RAMS Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları, pazar ve pazartesi günü oynanacak sekiz maçla devam edecek. Lider Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor’u ağırlarken, zirve yarışındaki Beşiktaş ve Trabzonspor da deplasmanda Atakaş Hatayspor ve Bitexen Antalyaspor ile karşılaşacak. İşte Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları hakkında bilmeniz gerekenler.

VavaCars Fatih Karagümrük - Siltaş Yapı Pendikspor

Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları bugün saat 16.00’da VavaCars Fatih Karagümrük ile Siltaş Yapı Pendikspor arasında oynanacak maçla başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçı hakem Zorbay Küçük yönetecek. VavaCars Fatih Karagümrük, geçen hafta deplasmanda Atakaş Hatayspor’u 3-1 yenerek puanını 24'e çıkardı ve 17. sıraya yükseldi. Siltaş Yapı Pendikspor ise evinde Yukatel Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek 26 puana ulaştı ve 16. sırada yer aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı VavaCars Fatih Karagümrük 2-0 kazanmıştı.

Galatasaray - RAMS Başakşehir

Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları bugün saat 19.00’da Galatasaray ile RAMS Başakşehir arasında oynanacak maçla devam edecek. RAMS Park’ta oynanacak maçı hakem Cihat Aydın yönetecek. Galatasaray, geçen hafta deplasmanda Yılport Samsunspor’u 2-0 yenerek puanını 63’e çıkardı ve lider Fenerbahçe’nin averajla gerisinde 2. sırada yeraldı. RAMS Başakşehir ise evinde İstanbulspor’u 2-0 mağlup ederek 33 puana ulaştı ve 8. sırada yer aldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Diğer maçlar

Trendyol Süper Lig’de 25. hafta maçları pazar ve pazartesi günü oynanacak sekiz maçla tamamlanacak. Pazar günü saat 13.30’da EMS Yapı Sivasspor, Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Saat 16.00’da İstanbulspor, Gaziantep FK ile karşılaşacak. Aynı saatte TÜMOSAN Konyaspor, MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Saat 19.00’da ise lider Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor ile Ülker Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Pazartesi günü saat 17.00’de Trabzonspor, Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 20.00’de Yılport Samsunspor, Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Aynı saatte Mondihome Kayserispor, Beşiktaş ile RHG Enertürk Enerji Stadı’nda mücadele edecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş