havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 17 Şubat Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de bugün üç maç var. Lider Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’u yenerek farkı açmak istiyor. Hatayspor, Sivasspor ile kıyasıya bir kapışma yaşayacak. Antalyaspor ise İstanbulspor ile alt sıralardan kurtulmaya çalışacak. İşte bugün oynanacak maçların detayları, saatleri ve hakemleri.

1882

Trendyol süper lig 26. hafta maçları bugün başlıyor. Lider Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında zorlu bir sınava çıkacak. Hatayspor, Sivasspor’u konuk ederken, Antalyaspor ise İstanbulspor ile karşılaşacak. İşte bugün oynanacak maçların detayları ve hakemleri.

Antalyaspor - İstanbulspor: 13:30

Trendyol süper lig 26. hafta maçları kapsamında Antalyaspor, sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak. Antalyaspor, geçen hafta Sivasspor’a 2-0 yenilerek üst sıralardan uzaklaştı. İstanbulspor ise son 4 maçta 3 yenilgi alarak 20. sıraya yükseldi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 1-1 berabere bitmişti. Maçın hakemi Mehmet Türkmen, yardımcı hakemleri Esat Sancaktar ve Yusuf Bozdoğan.

Hatayspor - Sivasspor: 16:00

Trendyol süper lig 26. hafta maçlarından bir diğeri Hatayspor ile Sivasspor arasında oynanacak. Hatayspor, geçen hafta Trabzonspor’a 2-0 mağlup olarak 14. sıradan 15. sıraya geriledi. Sivasspor ise son 4 maçta 2 galibiyet alarak 9. sıraya yükseldi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 2-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile sona ermişti. Maçın hakemi Ümit Öztürk, yardımcı hakemleri Osman Gökhan Bilir ve Mehmet Kısal.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe: 19:00

Trendyol süper lig 26. hafta maçlarının en önemlisi Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Fenerbahçe, geçen hafta Alanyasporla 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Çaykur Rizespor ise son 4 maçta 2 yenilgi alarak 6. sıraya geriledi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 3-1 Fenerbahçe’nin galibiyeti ile tamamlanmıştı. Maçın hakemi Arda Kardeşler, yardımcı hakemleri Çağlar Uyarcan ve Erdem Bayık.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş