Çan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede; Pakize Bayguş, Gökay Bulut, Mustafa Çetin, Emrah Çetin, Sacide Ergün, Uğur Güven, Nilüfer Küçüktekeli, Elif Meşe, Murat Özdemir, Mehmet Yalçınkaya, Gürkan Yumuk ve Fatih Yüksel’in 12 kişilik CHP Çan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen isimler oldu.
Seçim sonrası açıklamada bulunan CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, “Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve halkımızın iradesinin ışığında gerçekleştirdiğimiz CHP Çan İlçe Kongremizi büyük bir coşku ve birlik içerisinde tamamladık” diyerek, “Bu önemli süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize, delegelerimize, partililerimize ve değerli misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Katılımlarıyla bizlere güç veren İl Başkan Yardımcımız Serdar Sipahi ve yönetimine, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Ali Sarıbaş’a, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım’a, Çan Belediye Başkanımız Harun Arslan’a, Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar’a, Bayramiç İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’a, Yenice İlçe Başkanı Levent Karşılı’ya, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, STK Başkanlarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerimize ve Basın Mensubu Arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.
Kongremiz, partimizin örgütlü gücünü ve Çan’daki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Hep birlikte dayanışma içerisinde, daha güçlü bir Çan ve daha adil bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan, emek veren ve yüreğini ortaya koyan herkese tekrar teşekkür ediyor, yeni dönemin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.
(ERHAN TAYLAN)