havadurum

Çanakkalespor deplasmanda Küçükkuyu Gençlerbirliği'ni 2-0 yendi

Çanakkalespor, ligdeki galibiyet serisini sürdürerek Küçükkuyu Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile puan tablosunda play-off sıralamasına yerleşen Çanakkalespor, üst lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

1189

Çanakkalespor, zorlu deplasmanda Küçükkuyu Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek ligdeki galibiyet serisini sürdürdü. Bu galibiyet ile puan tablosunda play-off sıralamasına yükselen Çanakkalespor, üst lig hedefine bir adım daha yaklaştı. Maçın 55. dakikasında Eray Ünal'ın golü ile öne geçen Çanakkalespor, 88. dakikada Mert Kılıçkaya'nın golü ile farkı 2'ye çıkardı. Bu goller ile galibiyeti kazanan Çanakkalespor'da teknik direktör Ali Yavuz ve futbolcular alkış aldı.

Çanakkalespor Başkanı Erkal Turan, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Emin adımlarla hedefimize ulaşacağız. Çanakkalesporumuzu hakettiği gibi üst liglere taşıyacağız. Deplasmanda Küçükkuyu Gençlerbirliği Sporu 2-0 yenen Teknik kadromuzu ve futbolcularımızı kutlarım." dedi.

Yönetimden Teşekkür

Çanakkalespor yönetimi de yaptığı açıklamada, "Çanakkalespor için gecesini gündüzüne katarak mücadele eden başkanımız Erkal Turan'a, futbolcularımıza ve teknik ekibimize yürekten teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş