Çanakkale siyasetinde hareketli günler yaşanmaya devam ederken, AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı teşkilat yapısını güçlendirecek önemli bir görevlendirmeye imza attı. AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış ve yönetim kurulu üyelerinin olurlarıyla, şehrin köklü mahallelerinden biri olan Fevzipaşa Mahallesi’nin başkanlığına Cesur Tokgöz getirildi. Teşkilat içinde uzun süredir yürüttüğü başarılı çalışmalar ve mahalle halkıyla olan güçlü bağlarıyla tanınan Tokgöz’ün yeniden bu kritik göreve getirilmesi, parti tabanında ve Fevzipaşa Mahallesi'nde büyük bir memnuniyetle karşılandı. Atama kararının ardından Merkez İlçe Başkanı Recep Ragıp Barış, "Fevzipaşa Mahalle Başkanı Cesur Tokgöz’e yeni görevinde başarılar dileriz" mesajıyla yeni başkanı tebrik etti.
Fevzipaşa Mahalle Başkanlığı koltuğuna oturan Cesur Tokgöz, atama kararının ardından sıcağı sıcağına bir açıklama yaptı. Kendisini bu göreve layık gören teşkilatına ve yol arkadaşlarına vefa dolu bir mesajla teşekkür eden Tokgöz, şu ifadeleri kullandı; "AK Partimize Çanakkale Fevzipaşa Mahallesinde uzun bir süre hizmetten sonra tekrardan beni bu göreve layık gören teşkilatıma teşekkür ederim… Allah nasip ettiği sürece tüm mahalle halkıma hizmete devam" dedi.
AK Parti Çanakkale Merkez İlçe teşkilatının, önümüzdeki süreçte mahalle bazlı saha çalışmalarına ve vatandaş buluşmalarına Fevzipaşa Mahallesi'nde Cesur Tokgöz liderliğinde daha da hız vermesi bekleniyor. Mahalle sakinleri ve partililer, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla Tokgöz'e hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemde başarılar diledi.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.