Gazi Ortaokulu, öğrencilerini kitaplarla buluşturmaya devam ediyor. Türkçe öğretmenlerinin girişimiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, 5. sınıf öğrencileri yazar Sezer Ün ile bir araya geldi. Okul salonunda gerçekleşen söyleşi ve imza gününde öğrenciler, yazarlık dünyasının kapılarını yakından tanıma fırsatı buldu.
Etkinlikte Sezer Ün, yazarlığa nasıl başladığını, kitaplarının oluşum sürecini ve yazarlığın inceliklerini öğrencilere samimi bir dille anlattı. Ayrıca yazdığı eserlerin içeriklerinden söz ederek, genç okurlara okuma alışkanlığı kazandırmanın önemine dikkat çekti.
Okul yetkilileri etkinlikle ilgili yaptıkları açıklamada, “Bu etkinlikle öğrencilerimizi okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturmayı hedefliyoruz. Okumanın en büyük erdemlerden biri olduğu bilinciyle öğrencilerimizi yetiştirme gayretimiz sürecek.” ifadelerine yer verdi.
Büyük ilgiyle geçen söyleşinin sonunda öğrenciler, yazar Sezer Ün’e kitaplarını imzalatma fırsatı buldular.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.