havadurum

“Geleceğin çocuklarını kutluyorum”

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla milli iradenin temsil edildiği önemli günü kutladı ve çocuklara duyduğu gururu dile getirerek bayramlarını kutladı.

2258

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale İl Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi : “Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Topraklarımızın işgal altında olduğu, bağımsızlığımızın tehlikeye girdiği zor bir dönemde, milletin kendi kaderine el koyduğu 23 Nisan 1920, tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır.

Bugün bir kez daha bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye'nin barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumdur. Çocuklarımızın özgür düşünceli, sorgulayan, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin Çanakkale'sini ve Türkiye'sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş