yandexmetrikacounter
Gelecek Partisi Çanakkale’de Vahap Özsüer’d | Çanakkale Olay

Gelecek Partisi Çanakkale’de Vahap Özsüer’den “yeni başlangıç” mesajı

Gelecek Partisi’nin siyasi faaliyetlerini sonlandırma ve fesih kararı almasının ardından Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer yazılı açıklama yaptı. Özsüer, alınan kararın bir son değil, yeni bir başlangıç olduğunu belirterek teşkilat mensuplarına, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.

49

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, partinin siyasi faaliyetlerini sonlandırarak fesih kararı almasının ardından Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer süreçle ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. Partinin fesih kararı siyaset gündeminde geniş yankı uyandırırken, Vahap Özsüer yaptığı açıklamada alınan kararın bir bitiş olarak değil, yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Özsüer, teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara yönelik açıklamasında, partinin kuruluş sürecinden bugüne kadar verilen mücadeleye dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı; “2019 yılında, ülkemizin geleceğine umut olmak amacıyla, Türk siyasetinin güçlü kadrolarıyla birlikte kurduğumuz Gelecek Partimiz; Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun, yetkili kurullarımız ve il başkanlarımızla yaptığı kapsamlı istişareler neticesinde siyaset sahnesinden çekilme kararı almıştır" dedi.

Davutoğlu’na ve yol arkadaşlarına teşekkür etti

Kuruluşundan itibaren Gelecek Partisi çatısı altında büyük bir onurla görev yaptığını belirten Özsüer, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ederek istişare kültürünün önemine vurgu yaptı. Özsüer açıklamasında, “Kuruluşundan itibaren büyük bir onurla görev yaptığım bu kutlu yürüyüşte, her zaman istişare kültürünü esas alan, ülkemizin seçilmiş son Başbakanı ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Partimizin tasfiye sürecinde de bizleri dinleyerek ortak akla verdiği değeri bir kez daha göstermiştir. Benden yana varsa tüm haklarım kendisine helal olsun” şeklinde ifade etti.

“Çanakkale’de bayrağımızı gururla dalgalandırdık”

Gelecek Partisi’nin Çanakkale teşkilatlanma sürecinde emek veren isimlere de teşekkür eden Vahap Özsüer, açıklamasında Genel Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ’a ve tüm yol arkadaşlarına özel olarak değindi. Özsüer, “Partimizin bayrağını Çanakkale’de gururla dalgalandırmamızda büyük emekleri bulunan Genel Başkan Yardımcımız Yeşim Karadağ Hanımefendiye; kuruluş gününden itibaren omuz omuza mücadele ettiğimiz, sonradan aramıza katılan, emek veren ve farklı sebeplerle yollarımız ayrılsa da gönüllerimizde yeri olan tüm dava ve yol arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Millete hizmet sorumluluğumuz devam edecek”

Siyasetin yalnızca makam ve görevlerden ibaret olmadığını belirten Özsüer, hizmet anlayışının devam edeceğini vurguladı. Özsüer açıklamasının sonunda, “Siyaset, makamdan önce bir dava, bir hizmet ve bir gönül işidir. Bugün bir sayfa kapanıyor olabilir; ancak milletimize hizmet etme sorumluluğumuz ve ülkemize olan sevdamız ilk günkü heyecanıyla yaşamaya devam edecektir. Her son, yeni bir başlangıçtır” diyerek sözlerini noktaladı.

(NEVİN YÜKSEL)
Paylaş