Gökçeada Kaymakamı Sayın Osman Acar başkanlığında, ilçenin huzur ve güvenliği için kapsamlı bir Güvenlik ve Asayiş Toplantısı düzenlendi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda ele alınan konular şunları içerdi:
Kaymakam Acar toplantıda yaptığı açıklamada, “Gökçeada’da huzur ve güven ortamını güçlendirmek için tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için her şeyden önce gelir.” ifadelerini kullandı.
Gökçeada’nın daha güvenli ve huzurlu bir ilçe olması için başlatılan çalışmaların kararlılıkla devam ettiği vurgulandı. Toplantı, kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek ve vatandaşların güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.
(ERHAN TAYLAN)