havadurum

Her Yapı Projesinin Vazgeçilmezi: Henaks Askı Teli

Neredeyse tüm asma tavan sistemlerinde, alçıpan profillerin tavan uygulamalarına sabitlenebilmesi için kullanılan askı teli, her ne kadar basit ve küçük bir aksesuar gibi görünse de yapının temel elementlerinden biri olarak biliyor.

400

Pek çok dekoratif ve fonksiyonel uygulamanın kilit elemanlarından olan bu aksesuarı doğru seçmek, yapının uzun ömürlü olması ve fonksiyonunu koruyabilmesi için çok önemli.

Askı Teli Nedir?

Askı teli pek çok alçıpan uygulamasında kullanılan, alçıpan yapı elemanlarını tavanlara sabitlemek için kullanılan bir yapı aksesuarıdır.

Özellikle asma tavan sistemlerinde olmazsa olmazlardan olan bu aksesuar, doğru uygulandığı taktirde tavanınıza rijitlik ve sağlamlık katarken yanlış ve kalitesiz ürün kullanımı tavanlarda problemlere yol açabilir.

Askı Teli Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Askı teli, her ne kadar boyut olarak küçük bir yapı elemanı olsa da uygulamaların dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü için kritik öneme sahiptir. Montajın doğru tamamlanması, yapının fonksiyonunu uzun süre, en iyi şekilde koruması için aşağıdaki püf noktalara dikkat etmeniz tavsiye edilmektedir;

  • Dayanıklılık: Askı teli, mutlaka galvanizli çelikten üretilmelidir. Korozyona dayanıklı olması ve yapısal bütünlüğünü koruması önemlidir.
  • Kalınlık ve Uzunluk: tellerin belirli bir kalınlığa ve projedeki istenen uzunlukta olması proje için hayati önem taşımaktadır.

Henaks, CE standartlarına uygun, farklı uzunluk ve çaplarda askı teli ürünleri ile yapılarınızda her zaman çözüm ortağınız oluyor.

Çok sayıda ülkede, pek çok yapıda güvenle kullanılan Henaks askı teli ve diğer yapı aksesuarları, her zaman için birinci sınıf malzemeden, dayanıklılık ve kalite ön planda tutularak üretiliyor.

Tüm yapı uygulamalarınızda yanınızda olacak Henaks askı teli, kaliteli 1. Sınıf hammaddesi ve pek çok niteliği ile tüm projelerinizde yanınızda!

(BÜLTEN)
Paylaş