havadurum

Jülide İskenderoğlu'ndan Çanakkale Seçim Sonucu Açıklaması: "Hizmet Zamanı Geldi"

İskenderoğlu “Biz milletin iradesi dışında hiçbir şeye inanmayız”

970

Cumhur İttifakı'nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, seçimde üçüncü sırada yer almasının ardından yaptığı açıklamada, "Milletin iradesi dışında hiçbir şeye inanmayız. Artık siyasetin sona erdiği bir döneme giriyoruz ve hizmet etme zamanı geldi." dedi. İşte İskenderoğlu'nun seçim sonucu ve gelecek hakkındaki açıklamaları:

Çanakkale Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Muharrem Erkek birinci, İYİ Parti adayı Burak Kunt ikinci, Cumhur İttifakı adayı Jülide İskenderoğlu ise üçüncü oldu. Erkek zafer konuşması yaparken, Kunt destekçilerine teşekkür etti. Beklenen açıklama ise İskenderoğlu'ndan geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan İskenderoğlu, seçim sürecinin tamamlandığını belirterek, "Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sayın Muharrem Erkek’i tebrik ediyorum. Belediye Meclisimize seçilen tüm Parti temsilcisi Meclis Üyesi arkadaşlarımızı da kutluyor tüm çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye Başkan adaylığım sürecince benimle birlikte gece gündüz çalışan gönülden bana ve Çanakkale için yapmayı hayal ettiğimiz güzel projelerimize bize inanan gönüllülerimize, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Ülkü Ocakları teşkilatlarımıza, AK Parti ve MHP teşkilatlarımızdan gönülden gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza, geçmiş dönem Milletvekillerimize, Vekilimize, Bakan Yardımcımıza ve bizlere teveccüh eden tüm halkımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İskenderoğlu "Durmak yok yola devam"

İskenderoğlu, "Siyasetin sona erdiği ve hizmet etme vaktinin geldiği bir döneme girdiğimizi düşünüyorum. Elimizdeki imkânlar ölçüsünde bizimle birlikte çalışmaya gelen herkesle birlikte çalıştık ve bize destek olan herkes bizim için çok kıymetli. AK Parti ve Cumhur İttifakı, millet ve vatan sevdalılarının hareketidir. Biz milletin iradesi dışında hiçbir şeye inanmayız. Gün yeni bir gün ve daha çok çalışarak sorunları çözecek olan bizleriz. Bu, birlik ve beraberlik zamanıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde biz AK Parti'nin bir neferi olarak her zaman buradayız. Bizim sloganımız belli "Durmak Yok, Yola Devam" şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş