Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde başlayan orman yangını hızla büyüdü. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaşması üzerine Karainebeyli Köyü tedbir amacıyla tahliye edildi.
Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, yangına **11 uçak ve 10 helikopterle havadan**, **30 arazöz, 5 dozer ve 320 personelle karadan** müdahale ediliyor.
Valilik, bölgede yaşayan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını isterken, ekiplerin yangını kontrol altına almak için aralıksız çalıştığını duyurdu.
Valilik açıklamasında, yangının geniş alanlara yayılmaması için tüm imkanların seferber edildiği belirtilerek, vatandaşlara resmi duyurular dışında söylentilere itibar edilmemesi çağrısı yapıldı.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.