Kazdağları'nda beklenen kar yağışı etkisini gösterdi. Dün akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış sonrasında dağların yüksek kesimleri beyaza büründü.
Edinilen bilgiye göre, kar yağışı özellikle Hanlar, Eybek, Sarıkız, Dalaksuyu ve Tavşan Oynağı bölgelerinde etkili oldu. Yağış sonrası Kazdağları beyaz örtüyle kaplanarak kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Balıkesir'in Edremit ve Çanakkale'nin Yenice ilçelerini birbirine bağlayan ve Kazdağları'ndan geçen kara yolunda zaman zaman buzlanmalar meydana geldiği bildirildi. Yetkililer, bu güzergahta seyir halinde olacak sürücüleri dikkatli olmaları, araçlarında mutlaka zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyardı.
(İHA)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.