havadurum

NBA'de forma giyen Alperen Şengün, sakatlandı!

NBA sahnesinde mücadele eden Houston Rockets'ın genç yeteneği Alperen Şengün, Sacramento Kings ile oynanan maçta üzücü bir sakatlık yaşadı.

1906

NBA sahnesinde Houston Rockets, deplasmanda Sacramento Kings'e karşı çekişmeli bir mücadele verdi. 112-104'lük skorla galip ayrılan Houston, sezonun 29. galibiyetini elde etti. Ancak maçın sonlarına doğru yaşanan üzücü bir olay, galibiyetin gölgesinde kaldı.

Mücadelenin bitimine sadece 40 saniye kala Alperen Şengün, savunma yaparken yaşadığı bir pozisyonda dizinden ve ayak bileğinden sakatlanarak parkeden tekerlekli sandalyeyle ayrılmak zorunda kaldı. Sakatlığın boyutu, çekilecek MR sonrasında netleşecek.

Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı. Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu" ifadelerini kullandı.

Alperen Şengün'ün yaşadığı sakatlık, takımın galibiyet sevincini gölgelerken, basketbolseverler milli basketbolcunun durumu hakkında gelecek haberleri bekliyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş