Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılan vatandaşlar, Budapeşte, Bratislava, Viyana, Hallstatt, Salzburg, Prag ve Berlin’i kapsayan 7 gece 8 günlük Orta Avrupa turunda tarihi ve turistik şehirleri keşfetme fırsatı buldu.
İstanbul çıkışlı gerçekleştirilen tur kapsamında misafirler; Orta Avrupa’nın önemli kültür, tarih ve mimari merkezlerini yakından görürken, alışveriş ve yerel yaşamı deneyimleme imkânı da buldu.
7 Gece 8 Günde Avrupa’nın Önemli Şehirleri Gezildi
Tur programında Budapeşte, Bratislava, Viyana, Hallstatt, Salzburg ve Prag’ın ardından Berlin de yer aldı. Prag programında şehrin tarihi ve kültürel dokusunun yanı sıra Bohem kristallerinin sergilendiği butik mağazalar ve alışveriş merkezleri ziyaret edildi.
Rehber Serdar Bey’e “Google Serdar” Lakabı
Tur boyunca katılımcılara rehberlik eden Serdar Bey, şehirlerin tarihi, kültürel yapısı ve turistik noktaları hakkında verdiği ayrıntılı bilgilerle misafirlerin takdirini kazandı.
Serdar Bey’in geniş bilgi birikimi ve her konuda yaptığı açıklamalar nedeniyle tur katılımcıları tarafından kendisine esprili bir şekilde “Google Serdar” lakabı takıldı.
Türkiye’nin farklı şehirlerinden vatandaşların katıldığı turda Çanakkale’nin yanı sıra Ardahan, Mersin, Hatay, Adana ve daha birçok ilden katılımcılar yer aldı.
“Yıldırım” Maryus da Misafirlerin Takdirini Topladı
Turun ulaşım bölümünde ise otobüs şoförü olarak görev yapan Maryus, şehirler arası güzergâhlara hâkimiyeti ve deneyimiyle dikkat çekti.
Tur boyunca yolları ve güzergâhları iyi tanıması nedeniyle bazı şehirler arasındaki yolculukların daha kısa sürede tamamlanmasına katkı sağlayan Maryus, misafirlerden de olumlu geri dönüşler aldı. Katılımcılar, rehber Serdar Bey ve şoför Maryus’un tur boyunca gösterdiği ilgi ve profesyonel yaklaşımından memnun kaldı.
(YUSUF SONKURT)