yandexmetrikacounter
Vali Toraman’dan Atatürk Ortaokulu’na Ziyar | Çanakkale Olay

Vali Toraman’dan Atatürk Ortaokulu’na Ziyaret

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler, öğrenciler ve okul yöneticileriyle bir araya geldi, okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.

39

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta ile birlikte Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek okulun eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi. Ziyarette öğretmenler, öğrenciler ve okul yöneticileriyle bir araya gelindi.

Okul ziyaretinde öğretmenler odası ve sınıfları gezen Vali Toraman ve İl Millî Eğitim Müdürü Hayta, öğretmenlerle eğitim sürecine dair sohbet etti, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin görüş ve taleplerini dinleyen Toraman, eğitim ortamlarının niteliğinin artırılmasının önemine vurgu yaptı.

Okulun Genel Durumu Değerlendirildi

Ziyaret kapsamında okul müdüründen okulun fiziki durumu, akademik çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Vali Toraman, eğitimin kalitesini yükseltmeye yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta da öğretmen ve yöneticilerle yaptığı değerlendirmede, öğrenci başarısını destekleyen uygulamaların yaygınlaştırılması ve okul ikliminin güçlendirilmesi yönündeki çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Ziyaret, eğitim camiasına yönelik karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş