2025 Dosinia Likya Cup Yat Yarışları 19-21 Eylül tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde, Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplam 19 teknenin katıldığı yarışlar, 21 Eylül’de düzenlenen ve TYF Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Orhan OFLAZIn da katıldığı ödül töreni ile sona erdi. Yarışlarda; Destek Sınıfı 1’de Moana teknesiyle Halil Serdar Değerli ve ekibi, Destek Sınıfı 2’de Lefter teknesiyle Harun Kurtoğlu, Destek Sınıfı 3’te ise Mythos teknesiyle Orhan Yeşilli ve ekibi birincilik elde etti.
Türkiye Yelken Federasyonu yarışlara katılan ve derece elde eden tüm sporcularımızı ve ekipleri tebrik etti ve başarılar diledi.
Haber Kaynağı ve resimler: Türkiye Yelken Federasyonu
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.