yandexmetrikacounter
28 Eylül’de saat 19.00’da 18 Mart Stadyumun | Çanakkale Olay

28 Eylül’de saat 19.00’da 18 Mart Stadyumunda olalım

Çanakkalespor, 28 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Yalovaspor ile sezonun açılış maçına çıkıyor. Maç ücretsiz olup, tüm sporseverler stadyuma davet edildi.

182

Çanakkalespor, yeni sezonun açılış maçında sahaya çıkıyor. 28 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda oynanacak mücadelede rakip Yalovaspor olacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre maç ücretsiz olacak ve tüm Çanakkale halkı tribünleri doldurarak takımlarını desteklemeye davet edildi.

110527_wuciwug_ef915b0d_28-eylul-de-saa.jpeg

Sosyal medya paylaşımlarında, kırmızı-beyazlı takımın coşkuyla desteklenmesi için sporseverler, eski günlerdeki gibi takımlarını desteklemeye çağrıldı. Çanakkalespor Başkanı Halit Fırat Kubilay, maçla ilgili bir açıklama yaptı.

“Hem futbolun hem de Çanakkale ruhunun keyfini çıkaralım”

Çanakkalespor Başkanı Halit Fırat Kubilay; “Sezon açılış maçımızda sadece futbol heyecanı yaşanmayacak, aynı zamanda çocuklarımız için unutulmaz anlar da olacak! Stadyumda görev alacak animatörler, minik taraftarlarımızla buluşacak, onlara çeşitli oyunlar ve etkinliklerle keyifli anlar yaşatacak. Bu sayede maç deneyimi hem büyükler hem de çocuklar için daha renkli ve eğlenceli hale gelecek. Çanakkalespor olarak ailelerin ve genç nesillerin stadyum kültürünü deneyimlemesini önemsiyoruz. 28 Eylül Pazar saat 19.00’da 18 Mart Stadyumu’nda buluşalım! Maça giriş ücretsizdir ve tüm taraftarlarımızı, takımımızı coşkuyla desteklemeye, tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Gelin, bu büyük coşkuyu birlikte yaşayalım ve hem futbolun hem de Çanakkale ruhunun keyfini çıkaralım!” diyerek Pazar günü oynanacak sezonun açılış maçına dikkat çekti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş