yandexmetrikacounter
30 Ağustos Caddesi’nde oturan vatandaşların | Çanakkale Olay

30 Ağustos Caddesi’nde oturan vatandaşların sesine kulak verildi

16 Ağustos tarihinde yayınladığımız “Vatandaş yetkililere sesleniyor; “Bu ot yığınları ne zaman kalkacak” haberimize belediye yetkilileri duyarsız kalmadılar.

894

16 Ağustos tarihinde haber sitemizde “Bu ot yığınları ne zaman kalkacak?” başlığıyla gündeme getirdiğimiz İsmetpaşa Mahallesi 30 Ağustos Caddesi’ndeki çevre sorunu, Çanakkale Belediyesi’nin müdahalesiyle çözüme kavuştu. Vatandaşların uzun süredir şikâyet ettiği, cadde üzerinde hem görüntü kirliliği yaratan hem de yangın ve sağlık riski oluşturan ot ve çöp yığınları, belediye ekiplerinin çalışmaları sonucunda ortadan kaldırıldı.

107324_wuciwug_70bbc18f_30-agustos-cadd.jpeg

Sabah erken saatlerde bölgeye gelen Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, öncelikle alanda insan hayatına etki edebilecek, bölgede biriken çöp ve otları toplayarak temizleme işlemi yaptılar.

Daha sonra cadde boyunca yaya ve araç güvenliğini tehdit eden ağaç dallarını budama işlemini gerçekleştirdiler. Yapılan çalışmalarla hem çevre düzeni sağlandı hem de mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkileyen riskler ortadan kaldırılmış oldu.

107324_wuciwug_9879e7b7_30-agustos-cadd.jpeg

“Çocuklarımız güvenle oynayabilecek”

Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemizin ihtiyaçlarını dikkate alarak hızlı bir şekilde çalışma yapan belediyemize teşekkür ediyoruz. Uzun süredir beklenen bu temizlik sayesinde çevremiz artık daha temiz, düzenli ve yaşanabilir hale geldi. Çocuklarımız güvenle oynayabilecek, bizler de daha huzurlu bir ortamda yaşayabileceğiz. Bu tür çalışmaların düzenli aralıklarla devam etmesini istiyoruz” sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler.

107324_wuciwug_14d613a0_30-agustos-cadd.jpeg

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş