2026-2027 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Bayramiç’te İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Mustafa Gülşen Çınaroğlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen programa Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün ve eşi Pınar Bütün katılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanına ortak oldu.
İlköğretim Haftası Kutlama Programı kapsamında okulda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Bütün, yeni dönemin tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler açısından başarılı ve verimli geçmesini diledi.
Mustafa Gülşen Çınaroğlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen programda, 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlamasının heyecanı öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşandı.
İlköğretim Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekilirken, öğrencilerin yeni eğitim dönemine motivasyonla başlaması hedeflendi.
Bayramiç’te gerçekleştirilen İlköğretim Haftası Kutlama Programı, öğrenciler, öğretmenler ve protokol üyelerinin katılımıyla tamamlandı.
(HABER MERKEZİ)