Büyük Birlik Partisi (BBP) Lapseki İlçe Başkanlığı, Çanakkale Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık yönetimiyle önemli temaslarda bulundu. İlçe Başkanı Eyüp Kurt, ziyaret kapsamında Başhekim Operatör Dr. Hasan Keser, Hastane Müdürü Erkan Can ve Güvenlik Müdürü Selçuk Kaya ile görüşerek hastanenin mevcut durumu, hizmet kalitesi ve sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Görüşmenin ardından İlçe Başkanı Eyüp Kurt sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.
Çanakkale'de sağlık hizmetlerinin gelişimine yönelik yürüttüğü başarılı çalışmalar ve hastane yönetimindeki özverisi için Başhekim Kesere teşekkür eden Büyük Birlik Partisi Lapseki İlçe Başkanı Eyüp Kurt; “Büyük Birlik Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı olarak, Çanakkale Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek önemli temaslarda bulunduk. Bu ziyaret kapsamında, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Hasan Keser, Hastane Müdürü Erkan Can ve Güvenlik Müdürü Selçuk Kaya ile bir araya gelerek verimli istişareler gerçekleştirdik. Ziyaretimiz süresince, hastane yönetimiyle güncel sağlık hizmetleri, hastanenin fiziki imkanları, hasta memnuniyeti ve sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlar üzerine detaylı görüş alışverişinde bulunduk. Hastanemizin sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda sağlık hizmeti almasını sağlamak amacıyla yapılabilecekler hakkında fikirlerimizi paylaştık.
Başhekim Operatör Doktor Hasan Keser'e, Çanakkale'de sağlık hizmetlerinin gelişimine yönelik yürüttüğü başarılı çalışmalar ve hastane yönetimindeki özverisi için teşekkürlerimizi sunduk. Kendisinin, hastanenin modernizasyonu ve hizmet standartlarının yükseltilmesi konusundaki gayretlerini takdirle karşılıyoruz. Hastane Müdürü Erkan Can ile, idari süreçlerin iyileştirilmesi ve hastanenin operasyonel verimliliğinin artırılması konularında istişarelerde bulunduk. Sayın Can'ın, hastanenin sorunsuz bir şekilde işlemesi için gösterdiği çaba ve koordinasyon yeteneği bizleri memnun etmiştir. Güvenlik Müdürü Selçuk Kaya'ya ise, hastane personelinin ve hastaların güvenliğini sağlamak adına yürüttüğü titiz çalışmalar için minnettarlığımızı ilettik. Güvenli bir hastane ortamının oluşturulması, sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulabilmesi için hayati önem taşımaktadır. Büyük Birlik Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı olarak, Çanakkale'deki sağlık hizmetlerinin gelişimi için her zaman destek olmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Halkımızın sağlıkla ilgili beklentilerini ve ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
(ERHAN TAYLAN)