havadurum

BİİBF Akreditasyon Belge Töreni ve ÇOMÜ Enleri Belge Takdimi gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Belge Töreni ve ÇOMÜ Enleri Belge takdimi düzenlendi.

1327

YÖKAK tarafından Sosyal Bilimler alanında yetkilendirilen Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) tarafından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, İşletme Bölümü, Kamu Yönetimi Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 4 yıl, İktisat Bölümünün ise 3 yıl süreyle akredite olmaya hak kazanması ve ÇOMÜ En’leri Ödülleri nedeniyle Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve MEYOK Koordinatörü Engin Gür’ün katılımı ile Dekanlık Konferans Salonunda belge takdimleri düzenlendi. Etkinlik Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur Karaaslan tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun konuşması ile devam etti. Fakülte Bölümlerinin Akreditasyon Belgeleri Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından Bölüm Başkanlarına takdim edilmesinin ardından, ÇOMÜ EN’lerine belgeleri takdim edildi.

Belge alan Öğretim Üyeleri;

  • Toplumsal Katkı Ödülü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tanju Akyol ile Araş. Gör. Murat Çağrı Tuna’ya
  • Etkin Araştırmacı (PROJE) Ödülü Doç. Dr. Erdal Eroğlu ile Doç. Dr. Esra Atabay’a
  • Yükselme Ödülleri ise Prof. Dr. Feyza Arıca, Prof. Dr. Burcu Kılınç Savrul, Prof. Dr. Özgür Topkaya, Prof. Dr. Mustafa Kara, Prof. Dr. Timur Türgay, Doçent Dr. İlknur Karaaslan, Doç. Dr. Canan Öykü Dönmez KARA, Doç. Dr. Esra Atabay, Doç. Dr. Alper Bilgili, Doçent Dr. Nilay Köleoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hale Çolakoğlu’na verildi.
(ESRA GÜLLER)
Paylaş