yandexmetrikacounter
Bozcaada Belediyesi atıl aracı çöp kamyonun | Çanakkale Olay

Bozcaada Belediyesi atıl aracı çöp kamyonuna dönüştürdü

Bozcaada Belediyesi, uzun süredir kullanılmayan süpürge aracını kapsamlı bir revizyonla çöp kamyonuna dönüştürerek yeniden hizmete kazandırdı.

125

Bozcaada Belediyesi, belediye envanterinde uzun süredir atıl durumda bulunan süpürme aracını çöp kamyonuna dönüştürdü. Kullanılamaz halde olan aracın belediye ekiplerince kapsamlı şekilde revize edildiği belirtilirken, yapılan dönüşümle birlikte araç çöp toplama hizmetinde kullanılmak üzere yeniden hizmete alındı.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Eskiden süpürme aracı olarak belediyemizde bulunan fakat uzun süredir işlevini sağlıklı yapamadığı için atıl duran bu bir aracı, kapsamlı bir revizyon ile çöp kamyonuna çevirdik. Belediyemiz envanterine aldığımız yenilenmiş çöp kamyonumuz adamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş