havadurum

Çanakkale Barosu'ndan Avukatlar Günü'ne Özel Etkinlikler!

Çanakkale Barosu'nda unutulmaz anlar için geri sayım başladı! 5 Nisan Avukatlar Günü etkinliklerine katılın.

954

5 Nisan Avukatlar Günü yaklaşırken, Çanakkale Barosu, meslektaşlarını bir araya getirmek ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için bir dizi etkinlik düzenliyor. 3 Nisan'dan 18 Mayıs'a kadar sürecek olan etkinlikler arasında çeşitli konuları kapsayan seminerler, bir bowling turnuvası ve eğlenceli bir stand-up gösterisi bulunuyor.

Baro, 5 Nisan'da başlayacak olan etkinliklerin ilkini, altın madeni karşıtı hukuk mücadelelerine adanmış bir seminerle gerçekleştirecek. Çanakkale Barosu idari binasında, Av. Arif Ali Cangı, Av. İsmail Hakkı Atal ve Av. Ali Furkan Oğuz'un katılımıyla düzenlenecek olan seminer, 3 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da başlayacak. Etkinliklerin devamında, 4 Nisan Perşembe günü saat 17.00'de Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bedirhan Üstün'ün vereceği "Adalet, Eşitlik ve Hakkaniyetin Ruhsal Kökeni" konulu seminer yer alacak. Sosyal etkileşimi artırmak adına düzenlenen etkinliklerden biri de 4 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de 17 Burda AVM'de gerçekleşecek olan Bowling Turnuvası olacak.

Avukatlar Günü'nün 5 Nisan'daki kapanış etkinliği ise oldukça keyifli geçecek. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde, Av. Buğra Altun'un stand-up gösterisi "Larla Gille" sahnelenecek. Çanakkale Barosu, tüm meslektaşlarını bu etkinliklere katılmaya davet ediyor ve birlikte unutulmaz anlar yaşamayı umuyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş