havadurum

Çanakkale Doku Kültürü ve Fidesi Üretim Tesisinin Temeli Törenle Atıldı

Çanakkale'de büyük bir heyecanla gerçekleşen Doku Kültürü ve Fidesi Üretim Tesisi'nin temel atma töreni, yerli ve yabancı pek çok önemli ismin katılımıyla renklendi. Mikroflor Biyoteknoloji ve Tarım Sanayi A.Ş. liderliğindeki bu proje, bölgenin tarımsal geleceğine ışık tutacak.

817

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen Çanakkale Doku Kültürü ve Fidesi Üretim Tesisi'nin temel atma töreni büyük bir katılımla gerçekleşti. Törene; Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Muharrem Erkek, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy, GMKA Çanakkale Koordinatörü Recai Başaran, ÇASİAD Başkanı Kaya Üzen, Microflor Biyoteknoloji ve Tarım Sanayi A.Ş. şirketi CEO’ları Anja Hark-Borrmann ve Febe Flore ile Türkiye Müdürü İbrahim AYDIN gibi yerli ve yabancı birçok davetli katıldı.

Microflor Biyoteknoloji ve Tarım Sanayi A.Ş. tarafından yapılacak tesisin temel atma töreninde konuşmalar yapıldı. Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Microflor Biyoteknoloji ve Tarım Sanayi A.Ş. şirketi CEO’ları Anja Hark-Borrmann ve Febe Floré ile Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından tesisin temel atma töreni gerçekleşti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş