havadurum

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 2 No’lu Toplantısı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın online olarak katılımları ile ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

1476

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı. ÇTSO ev sahipliğinde gerçekleşen ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun katıldığı toplantıda; Çanakkale Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Çanakkale Belediyesini Temsilen Hülya Aydın, ÇOMÜ Biga İİBF Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Atakan Duru, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Sakatlar Konfedarasyonu temsilcisi M. İsmet Gökçek, HAK-İŞ Temsilcisi Adnan Tatlı, TİSK Temsilci Vekili Çiğdem Farnad, TÜRK-İŞ temsilcisi Hakan Baytur, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü

Toplantıda; “İİMEK’lerinn Etkinleştirilmesi”, 2024 yılı Ocak – Şubat – Mart aylarında gerçekleştirilen ilimizdeki İŞKUR faaliyetleri, 2024 Ocak – Şubat – Mart Dönemlerine ait Denetim Raporlarının Kurul’a sunulması, kurs ve programların 2024 yılı Eğitim Planına eklenmesi konuları görüşüldü. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, konu başlıklarının ve detayların Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş