havadurum

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Selçuk Semizoğlu 23 Nisan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklara armağan ederken aynı zamanda Türk Milletinin destan yazdıran bu güçlü iradesini de emanet etmiştir” dedi.

1898

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Selçuk Semizoğlu TBMM'nin kuruluşunun 104. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Semizoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. “Demokrasimizin, ulusal egemenliğimizin sembolü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önderimizin çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılını idrak ediyoruz. Yüce Türk Milleti; 104 yıl önce büyük bir inanmışlık ve imrenilecek bir irade ile olağanüstü koşullarda kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ilelebet yaşatmak için, aynı irade ile şanlı Bayrağımızın gölgesinde, Atamızın izinde hertürlü mücadeleyi verecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklara armağan ederken aynı zamanda Türk Milletinin destan yazdıran bu güçlü iradesini de emanet etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti; “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” düşüncesi ile çocuklarımız ve genç kuşaklarla beraber onurlu ve sağlam geleceğini şekillendirerek koruyacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. Yıldönümünü gururla kutlarken ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kurucu milletvekillerini, ebediyete irtihal etmiş bütün milletvekillerimizi rahmetle anıyor, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine hizmet için vekil olan eski veya yeni tüm milletvekillerimize de sağlıklı ömürler diliyorum. Ülkemizde ve hangi coğrafyada olursa olsun çocuklara zulmedenlerin, zulme şahitlik edenlerin son bulduğu, insanlık suçlarından uzak, savaşsız, sevgi ve saygı ile bezenmiş huzur dolu bir dünya bırakmak dileğiyle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş