yandexmetrikacounter
Jülide İskenderoğlu’ndan atanan ilçe başkan | Çanakkale Olay

Jülide İskenderoğlu’ndan atanan ilçe başkanlarına tebrik

AK Parti 27. Dönem Çanakkale Milletvekili ve AK Parti MKYK - Genel Merkez Kültür ve Sanat Politikaları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Çanakkale’de ilçe başkanlıklarına atanan yeni isimleri tebrik ederek, teşkilat çalışmalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

191

AK Parti Çanakkale teşkilatında yapılan yeni görevlendirmelerin ardından AK Parti MKYK - Genel Merkez Kültür ve Sanat Politikaları Başkan Yardımcısı, 27. Dönem AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’ndan değerlendirme geldi. İskenderoğlu, Ayvacık, Biga, Gelibolu ve Lapseki ilçe başkanlıklarına atanan yeni isimlere başarı dileklerini ileterek, teşkilat çalışmalarının yeni bir heyecanla sürdürüleceğini ifade etti.

"Çanakkale’de teşkilatımız yeni bir heyecanla yoluna devam ediyor"

Jülide İskenderoğlu yaptığı açıklamada, “Çanakkale’de AK Parti teşkilatımız yeni bir heyecanla yoluna devam ediyor. Teşkilat İşleri Başkanlığımızın hassasiyetle yürüttüğü çalışmalar sonrasında; Ayvacık İlçe Başkanlığına atanan Kemal Solak’ı, Biga İlçe Başkanlığına atanan Halil Yağan’ı, Gelibolu İlçe Başkanlığına atanan Cahit Bilge’yi, Lapseki İlçe Başkanlığına atanan İsmail Gündoğdu’yu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

"Teşkilat demek aynı hedefe birlikte yürümektir"

Görev değişim süreçlerinde emeği geçen isimlere teşekkür eden İskenderoğlu, açıklamasında teşkilat anlayışının önemine dikkat çekti. İskenderoğlu, “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Bölge Koordinatörümüz Sayın Haydar Ali Yıldız’a, İl Koordinatörümüz Sayın Sümeyye Bozkurt’a, İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu’ya ve yöneticilerimize bu sürecin hassasiyetle yürütülmesindeki emekleri için, görevlerini devreden başkanlarımıza da bugüne kadar teşkilatımıza verdikleri emek ve mücadele için teşekkür ediyorum” dedi.

"Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti teşkilatlarının temelinde birlik ve ortak hedef anlayışının bulunduğunu belirten İskenderoğlu, “Bizim için teşkilat demek; aynı hedefe inanmak, aynı davaya omuz vermek ve milletimizin hizmetinde birlikte yürümektir” açıklamasında bulundu.

İskenderoğlu, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Çanakkale’nin her noktasında çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, “Rabbim yolumuzu açık, birliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş