yandexmetrikacounter
Karpuz fiyatı bayram öncesi ile aynı | Çanakkale Olay

Karpuz fiyatı bayram öncesi ile aynı

Yazın en sevilen meyvelerinden karpuz, Mayıs ayı başları itibariyle tezgahlarda yerini almaya başlamıştı. Kilogramı 80 TL ve üzerinden sezonu açan karpuzun bu hafta Salı Pazarı'ndaki fiyatı ise 20-25 TL arasında değişiyor.

449

Kurban Bayramı tatilinin ardından kurulan ilk pazarda karpuzun fiyatı, bayram öncesine göre pek de bir değişiklik göstermedi. Mayıs ayı başında 80TL'lik kilogram fiyatı nedeniyle pek de alıcı bulamayan karpuzun bu hafta Salı Pazarı'nda kilogramı 20 ile 25 TL arasında seyretti.

Pazarda görüşünü aldığımız vatandaşlar henüz havaların karpuzun istenilen tada ulaşabilmesi için yeteri kadar sıcak olmadığını, o nedenle yerli karpuz alabilmek için biraz daha sıcak havayı bekleyeceklerini söylediler.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş