yandexmetrikacounter
Biga TSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı | Çanakkale Olay

Biga TSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hüseyin Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantıda yönetim kurulu faaliyetleri, bütçe değerlendirmeleri ve Biga Fuarı sonuçları ele alındı.

141

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO), Kasım ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkanı Hüseyin Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, yönetim kurulu faaliyetleri, bütçe durumu ve fuar sonuçları hakkında meclis üyelerine kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

113952_wuciwug_fec04654_biga-tso-kasim.jpeg

Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Özer, meclis üyelerine yönetim kurulu faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Meclis Divan Katip Üyesi Cihan Ertaş ise gelir-gider bütçeleri üzerine sunum gerçekleştirdi. Ayrıca Biga Fuar Komitesi Başkanı Erol Şener, Ekim ayında düzenlenen Biga Fuarı’nın sonuçlarını ve fuarın bölge ekonomisine katkılarını meclis üyeleriyle paylaştı.

113952_wuciwug_ef58688b_biga-tso-kasim.jpeg

Toplantının ikinci bölümünde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır başkanlığında müşterek meslek komiteleri toplantısı yapıldı. Komitelerin temsilcileri, sektör bazında faaliyet raporlarını okuyarak görüş ve önerilerini dile getirdi.

Biga TSO tarafından yapılan açıklamada, toplantıların oda üyeleri ve bölge iş dünyası adına verimli geçtiği belirtilerek, “Toplantılarımızın tüm üyelerimiz ve iş dünyamız adına olumlu sonuçlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş