Pazar günü boyunca kent genelinde çok bulutlu hava hâkim olacak. Gece yarısından sonra sıcaklık 11 dereceye kadar düşerken, sabah saatlerinde 10–12 derece arasında seyredecek. Sabahın ilerleyen saatleriyle birlikte hava sıcaklığında kademeli bir artış yaşanması bekleniyor.
Öğle saatlerinde sıcaklığın 17 dereceye kadar çıkacağı tahmin edilirken, nem oranı günün ilk saatlerinde yüzde 90’ların üzerinde olacak. Öğleden sonra ise nem oranının yüzde 60’lı seviyelere kadar gerilemesi öngörülüyor. Gün boyunca rüzgârın etkisini hissettirmesi, zaman zaman hızının 40–50 km/sa seviyelerine ulaşması bekleniyor.
Akşam saatlerinde sıcaklık 15–16 derece bandında seyrederken, çok bulutlu havanın gece boyunca devam edeceği bildirildi. Yetkililer, özellikle rüzgârın etkili olduğu saatlerde vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulundular.
(ERHAN TAYLAN)
İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Cad.
No:103 Merkez / Çanakkale
+90 286 212 91 91, +90 286 212 91 92
+90 533 022 68 98
En iyi site deneyimi sağlamak için 🍪 çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.