yandexmetrikacounter
Türk Sağlık-Sen Çanakkale "Üvey evlat değil | Çanakkale Olay

Türk Sağlık-Sen Çanakkale "Üvey evlat değiliz! Hakkımız için iş bırakıyoruz!"

Türk Sağlık-Sen, ülke genelinde bir günlük iş bırakma kararı aldı. Türk Sağlık-Sen Çanakkale Şubesi de 18 Ağustos 2025 Pazartesi günü için iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu.

98

Türk Sağlık-Sen tarafından tüm Türkiye'deki üyelerinin katılacağı bir günlük iş bırakma eylemi kararı alındı. Sendikadan yapılan açıklamada 2026 yılı için %10+6; 2027 için ise %4+4 zam içeren teklifi reddettikleri, haklarını aramak için 18 Ağustos günü için bir günlük iş bırakma kararı aldıkları duyuruldu.

Türk Sağlık-Sen Çanakkale Şubesi de eylemin gerçekleştirileceği 18 Ağustos 2025 Pazartesi günü saat 12:00'de Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi önünde yapacakları basın açıklamasıyla taleplerini dile getireceklerini beyan etti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş